Urmărește emisiunea live


Hobby-uri de prezidențiabil: Ce pasiuni au Ponta, Iohannis, Udrea, Tăriceanu sau Ghișe

Ciclism, şahul sau mașinile. Sunt doar câteva dintre micile plăceri ale prezidenţiabililor care vor lupta la finalul lui 2014 pentru a-l succeda pe Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

Ponta cu raliurile, Iohannis cu ciclismul

Premierului Victor Ponta este pasionat de baschet și raliuri, în 2008 el câştigând chiar un titlu de campion naţional, din postură de copilot, scrie digi24.ro

În vreme ce candidatului stângii îi plac raliurile, prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, este pasionat de ciclism.

Șah, călătorii și mașini

Senatorul PNL Ioan Ghişe, un alt prezidențiabil din zona dreptei, şi-a descoperit pasiunea pentru şah în 1972. Timp de trei decenii, el a participat la competiţii de șah, după care a devenit antrenor. Din 1992, când a intrat în Parlament, Ioah Ghișe a renunțat la turnee.

Elena Udrea, un alt potenţial candidat la Preşedinţie, este pasionată de călătorii. A vizitat multe locuri şi datorită plimbărilor electorale, reuşind astfel să îmbine utilul cu plăcutul.

"Nu cred că există un preţ prea mare pentru a ne găsi timp pentru noi înşine. Îmi număr weekendurile spre exemplu. Şi zic: uite mai sunt trei weekenduri de vară. Ce mai fac eu trei weekenduri la 40 de ani, vara?", a spus Elena Udrea, potrivit sursei citate.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi el candidat la prezidenţiale, este cunoscut drept un mare pasionat de maşini, în special cele clasice.

"Mi-au plăcut maşinile pe care mi le-am dorit când nu puteam să mi le cumpăr. Mai târziu, sigur că nu toate. Mi-am luat două, trei maşini de colecţie cu care să mă bucur", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Vezi și: Ce au făcut prezidențiabilii Udrea, Ponta și Iohannis în ziua Adormirii Maicii Domnului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel