Eveniment aproape de Capitală. Locaţia e unică în ţară

Sâmbătă are loc la Ploieşti deschiderea Sezonului de trap 2018.

Sâmbătă, la Ploieşti, la singurul Hipodrom de trap din România, are loc prima cursă oficială a Sezonului de trap 2018 care, grație tradiției, debutează cu "Premiul de Deschidere"!

"Va fi o zi de exceptie și vă mărturisesc că team-ul de la Hipodromul Ploiești are surprize frumoase pentru micuții ploieșteni și așteaptă cu nerăbdare prezența publicului larg", declară Cristian Ganea, viceprimar al municipiului Ploieşti.

[citeste si]

Hipodromul a fost reconstruit cu fonduri europene.

Hipodromul din Ploieşti, o locaţie de tradiţie pentru iubitorii hipismului a fost reconstruit din temelii, în anii trecuţi, cu fonduri europene. 

Valoarea totală a proiectului a fost de 77.437.985,08 lei din care valoarea eligibilă 65.619.247,59 lei. Obiectivul general al proiectului este de a contribui la dezvoltarea economică și durabilă a Polului de Creștere Ploiești-Prahova și creșterea calității vieții prin îmbunătățirea infrastructurii urbane de agrement. Lucrările au presupus construirea unui centru hipic modern la standardele internaționale precum și crearea de spații pentru funcțiuni legate de servicii conexe activităților hipice (cafenea, restaurant, case de pariuri etc). Totodată, au fost realizate amenajări specifice hipice (70.732, 88 mp), platforme carosabile și pietonale (23.637 mp), grajduri (3.108 mp) etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel