Hilde Brandl cere DEMISIA ”urgentă și de onoare” a unui ministru: Inadmisibil

Liberala Hilde Brandl îi cere premierului Mihai Tudose să ”ne scape” de un ministru. 

”Îi solicit ministrului Educației, domnul Liviu Pop, demisia urgentă și de onoare, ca urmare a modului dezastruos în care a gestionat problema manualelor școlare. Este inadmisibil ca elevii de clasa a V-a să primească manualele școlare cu cel puțin două luni întârziere”, a declarat Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri PNL București.

”Am văzut cu toții că ministrul Educației nu a fost deloc interesat de situația elevilor, deși Educația trebuie să fie o prioritate pentru orice Guvern al României. Abia acum am înțeles însă și de ce. Domnul Pop este ocupat cu politizarea inspectoratelor școlare și cu eliminarea celor care nu au carnet de partid la PSD”, a spus Hilde Brandl.

”Domnule Pop, vă cunoaștem competențele și vă înțelegem limitele. Nu v-a cerut nimeni să fiți un reformator sau un vizionar precum Spiru Haret. Am crezut însă că puteți da dovadă de o minimă onoare și de un minim respect pentru generațiile viitoare. Ne-am înșelat”, susține Brandl.

”Domnule prim-ministru Tudose. Nu vedem niciun motiv pentru care Liviu Pop mai poate continua în minister. Arătați-ne că măcar dumneavoastră vă pasă de viitorul României. Arătați-ne măcar dumneavoastră că nu vreți să rămâneți în istorie ca premierul în timpul căruia elevii au fost bătaia de joc a domnului Pop. Domnule Tudose scăpați-ne și scăpați-vă de Liviu Pop!”, mai spune Brandl.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel