Hilde Brandl, atac după o declarație a Ecaterinei Andronescu

Hilde Brandl
Hilde Brandl

Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri liberali din București, a atacat-o pe Ecaterina Andronescu.

"Am citit cu stupefacție declarația unui lider PSD care a acuzat faptul că protestatarii ar transmite mesajul că România este o țară neguvernabilă și instabilă, și implicit ar afecta imaginea țării noastre. Cei care transmit acest mesaj și ideea că România este condusă de o mână de politicieni corupți care vor să scape măcelărând legile justiției sunt chiar liderii PSD", a zis Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri liberali din București.

"Dacă există cineva care oferă imagine unei țări instabile, acela este chiar Partidul Social Democrat, cel care și-a înlăturat doi premieri, în mai puțin de un an, fără a spune însă niciodată oficial care a fost motivul acestor decizii. Dacă cumva premierul Japoniei a avut impresia că a ajuns într-o țară neguvernabilă și în criză, acest lucru se datorează faptului că Partidul Social Democrat a decis cu doar câteva ore înainte să-și înlăture încă un premier din funcție și nu protestelor pașnice din întreaga țară”, a mai zis Brandl.

De ce ies oamenii în stradă

"Dacă vă întrebați totuși de ce ies atât de mulți oameni în stradă, aflați că ei au înțeles mult mai bine și mult mai repede decât noi că România este astăzi o țară care riscă să își piardă apartenența la valorile și la structurile euro-atlantice. Românii au ieșit în stradă din cauza unei guvernări proaste, ce ne-a adus aproape exclusiv o legislație din ce în ce mai permisivă față de actele de corupție și măsuri economice dezastruoase”, arată Brandl.

[citeste si]

"Din păcate, PSD folosește astăzi aceleași argumente pe care le-au folosit în ultimii ani lideri autoritari precum Vladimir Putin sau Recep Erdogan. Și pentru ei, orice gest de opoziție, fie că vine din partea altor politicieni sau a cetățenilor simpli, produce instabilitate și afectează imaginea țării pe plan extern. Am însă o veste pentru voi: imaginea Rusiei nu e afectată de protestatari ci chiar de liderii săi politici; imaginea Turciei nu este afectată de protestatari ci chiar de liderii săi politici; acum, ghiciți cine afectează imaginea României? Domnule Dragnea, aveți vreo idee?”, a mai zis liberala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel