EXCLUSIV  Hidroelectrica, planuri ambiţioase de viitor. Radu Constantin: Investiţiile de pe Jiu vor alimenta 200.000 de gospodării

Facebook Hidroelectrica
Facebook Hidroelectrica

Radu Constantin, manager departament Furnizare din cadrul Hidroelectrica, a vorbit despre planurile de viitor ale companiei şi anunţă că unul dintre proiecte va asigura alimentarea cu energie electrică pentru 200.000 de gospodării. 

"Planurile Hidroelectrica sunt ambiţioase. Ca să aveţi o imagine concretă a investiţiilor de pe râul Jiu, ele vor putea alimenta aproximativ 200.000 de gospodării. Avem anumite proiecte destul de complicat de sintetizat în timpul alocat dezbaterii, dar Hidroelectrica a ieşit şi public şi a avut comunicate de presă cu absolut orice realizare sau orice fapt construit intern. Sunt aceste proiecte care, repet, au nevoie şi de un input din altă zonă. Noi, în cadrul companiei, ne facem temele şi încercăm să fim cu ele la zi, dar ţin şi de alţi jucători din arhitectura sistemului", a declarat Radu Constantin, managerul departamentului Furnizare, din cadrul Hidroelectrica, în cadrul dezbaterii organizate de DCMedia Group, ”Criza energetică - soluții la problemele momentului”. 

ATU pentru Hidroelectrica pe piaţa din România 

"Hidroelectrica, desigur, pentru partea aceasta de furnizare, pe care am început să o dezvoltăm activ în cadrul companiei din 2020, odată cu pregătirea pentru liberalizarea pieţei de energie, a încercat să devină un jucător competitiv pe o piaţă care este destul de mare pentru toţi jucătorii care ar dori să participe cu oferte adresate consumatorilor casnici şi non-casnici. 

Astfel, Hidroelectrica a avut o strategie, venind în întâmpinarea momentului 1 ianuarie 2021, când piaţa a fost liberalizată. Ofertele noastre, bineînţeles, au venit în întâmpinarea clienţilor care au fost dornici să vină către un producător al statului român, cu o ofertă competitivă şi care să le ofere servicii la un anumit nivel similar cu cele ale marilor furnizori din acel moment. De-a lungul anului 2021, noi ne-am dezvoltat acest portofoliu. Încă suntem în faza de început a dezvoltării acestei noi linii de business, având investiţii pe absolut toate zonele de digitalizare şi interacţiune cu clienţii, şi sperăm ca în cel mai scurt timp să ne ridicăm la un nivel de performanţă aşteptat de absolut toţi clienţii care se adresează. 

Hidroelectrica are atu-ul faptului că energia e verde şi reprezintă o garanţie a viitorului în planurile de dezvoltare pentru atingerea ţintei de decarbonificare. Noi, în momentul acesta, toate investiţiile le facem în întărirea acestei poziţii a Hidroelectrica, de a fi un jucător extrem de important pe piaţa de energie din România", a mai declarat Radu Constantin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel