Hellvig: Vă garantez că USL va exista până în 2016

eduard_hellvig dece
eduard_hellvig dece

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a declarat  că garantează că USL va exista până în 2016, iar după viitoarele alegeri parlamentare, la care, din raţiuni tactice, PNL şi PSD ar putea merge separat, este posibilă o nouă guvernare formată din cele două partide.

„Mi-aduc aminte că în 2011 toată lumea spunea că USL nu va exista pentru că nu au cum să stea la masă două partide care au ideologii complet diferite. Am reuşit să facem USL-ul, am spus că vom merge împreună atât la locale, cât şi la generale, cât şi la prezidenţiale şi le vom câştiga pe toate. Am mers la locale împreună, am reuşit să dăm jos un guvern, am mers şi la parlamentare şi vă garantez că până în 2016 USL va exista. Vom merge împreună în 2014 la prezidenţiale, în 2016, dacă mă întrebaţi pe mine, probabil că partidele noastre vor merge, tot din raţiuni tactice la data aceea, separat, dar asta nu exclude o guvernare USL după 2016, PNL-PSD", a spus Hellvig.

Secretarul general al PNL şi-a exprimat încrederea că USL va câştiga alegerile prezidenţiale de anul viitor, iar până la alegerile din 2016 PNL şi PSD se vor consolida ca "partide foarte puternice, pe dreapta şi pe stânga".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel