Hellvig, întrebat despre relația dintre Coldea și Kovesi. Răspunsul șefului SRI

Adrian Țuțuianu a precizat, miercuri, la finalul audierilor în Comisia parlamentară de control privind activitatea SRI, că Eduard Hellvig a fost întrebat și despre relația dintre Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi.


Întrebat la conferința de presă de jurnaliști dacă șeful SRI, Eduard Hellvig a fost întrebat și care era relația dintre Florian Coldea și șefa DNA Laura Codruța Kovesi, șeful Comisiei parlamentare de control privind activitatea SRI, Adrian Țuțuianu, a explicat: "Sigur că am întrebat și acest lucru. Comisia de control intern ne-a comunicat că d-na Kovesi a fost prezentă la activități ale SRI, activități în principal cu caracter public sau care au ținut de colaborare instituțională dintre cele două instituții menționate.

Membrii comisiei de control intern sunt pe deplin responsabili de constatările pe care le-au făcut. Sunt documente, informații  la care nu am avut acces și la unele nici nu putem avea acces. Ca urmare, își asumă și o răspundere când au făcut anumite afirmații și, după cum știți, și discuții și tot ceea ce s-a comentat astăzi în această sală se află înregistrat și poate fi consultat de organe dcare au atribuții pe cercetare penală și mai târziu când vor fi desecretizate de istorici”, a replicat Adrian Țuțuianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel