Hellvig: Contul prezentat de ANI nu e altceva decât salariul soţiei

Eduard-Hellvig
Eduard-Hellvig

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, vineri,  că acuzaţiile care i se aduc de către ANI sunt "o mizerie", că motivul atacurilor la adresa sa este legat de funcţia pe care o deţine în PNL şi de faptul că se doreşte ca USL să piardă parlamentarele din 2012 şi prezidenţialele din 2014.  Acesta a afirmat că este titualarul contului bancar de familie în care este virat salariul soției sale, director medical la firma medicală, și așa se justifică încasările în valoare de 26.703 lei.

 Ministrul Turismului susţine că nu a fost înștiințat cu privire la decizia ANI de a începe o anchetă în ceea ce privește legătura sa cu firma respectivă.

 „Acel cont pe care l-a prezentat ANI nu este altceva decât salariul soţiei, care este director medical la compania medicală respectivă. Nu am nicio altă legătură decât că sunt căsătorit cu Andreea Hellvig”, a declarat Eduard Hellvig.

 Pe de altă parte, Hellvig a confirmat contractul de consultanță pe care l-a avut cu firma SC DIB MEDIA CONSULTANCY SRL, al cărui administrator este Sorin Dan Mihalache, secretar general al Guvernului, dar susține că acest contract a fost suspendat la preluarea funcției de ministru al Turismului.

 „Am avut un contract cu firma lui de consultanţă, în perioada 2011, până în momentul când am ajuns ministru. În momentul în care am ajuns ministru, această relaţie contractuală a fost suspendată.", a explicat Hellvig.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel