Hellvig cere demisia consilierilor prezidențiali din Mișcarea Populară

eduard_hellvig dece
eduard_hellvig dece

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig le cere demisia consilierilor care au format fundația Mișcarea Populară pentru că în noua postură aceștia sunt plătiți din bani publici pentru a pregăti revenirea în politică a lui Traian Băsescu.

"Cred că acei consilieri prezidenţiali care doresc să îl sprijine pe domnul Băsescu în cariera sa politică de după Cotroceni ar trebui să-şi dea demisia din funcţiile publice pe care le ocupă (chiar dacă legea nu le impune) şi apoi să construiască dreapta sau stânga, depinde cum vor mai simţi la acel moment", a scris Hellvig marți, pe blogul său.

Liderul PNL spune că alegătorii sunt "luaţi de proşti de o gaşcă de şmecheri de stângo-dreapta", în timp ce "Traian Băsescu încearcă din nou să manipuleze publicul, să fure startul şi să fraudeze o competiţie".

Consilierii, paravan pentru resuscitarea politică a lui Băsescu

Eduard Hellvig susţine că libertatea de asociere într-o fundaţie nu este îngrădită în mod legal consilierilor prezidenţiali, însă în cazul Mişcării Populare aceştia folosesc bani publici pentru a pregăti viitorul politic al preşedintelui după 2014.

"Este imoral să fii consilierul preşedintelui ţării şi să faci jocurile acestuia în pregătirea vieţii şi activităţii sale post prezidenţiale (...) Mă preocupă modul în care se foloseşte de paravanul numit consilieri şi de modul în care consilierii pe banii statului se oferă drept paravan la scenă deschisă", a mai scris secretarul general al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel