Hellvig, audiat 7 ore în Comisia de control a SRI. Ce spune Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă susține că audierea directorului SRI, Eduard Hellvig, timp de șapte ore în Comisia de Control al Serviciului reprezintă un eveniment unic, de o magnitudine mare, care ”arată cât de grav este scandalul”.

”Se va vorbi mult despre acest eveniment unic. Este de o magnitudine mare, apropo de societatea românească de astăzi. Lungimea audierilor arată cât de grav este scandalul în care a fost implicat SRI, insituția pe care am apreciat-o ca fiind cea mai influentă și cea mai solidă într-o perioadă în care clasa politică din România a fost calamitată și cu voia ei și cu voia unor binevoitori", a declarat Cozmin Gușă, miercuri, prin telefon, la Realitatea TV .

”Faptul că s-a discutat atât de mult într-un format de audiere parlamentară ne arată în același timp că și la nivel de Parlament decizia este de a-și lua rolul în serios, de a încerca amiabil să-și exercite rolul și să nu fie doar o anexă a SRI, cum ne dădea impresia până acum că ar fi această comisie parlamentară”, a mai spus consultantul politic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel