Heineken, conflict pe marca 'Ciuc' în România

Subsidiara din România a producătorului olandez de bere Heineken şi producătorul de bere Lixid Project din Sânsimion, România, au anunţat, luni, că intenţionează să îşi rezolve în mod amiabil disputa pe tema utilizării mărcilor de bere 'Ciuc' şi 'Csiki', informează MTI. 

Ca parte a acestei înţelegeri, Heineken România acceptă ca brandurile Ciuc' şi 'Csiki' să coexiste şi îi permite firmei Lixid Project să utilizeze marca 'Csiki', au anunţat cele două părţi într-un comunicat comun. 

"Ca urmare a acestui acord, ambele părţi vor abandona orice acţiune în justiţie referitoare la disputa lor comercială", se arată în comunicat. 

Anterior, în data de 27 ianuarie 2017, Curtea de Apel Târgu Mureş a hotărât interzicerea producerii şi comercializării mărcii de bere "Igazi Csiki Sor", în traducere - Adevărata bere Ciuc, ca urmare a unei sesizări venite de la Heineken. Compania olandeză acuza faptul că marca de bere produsă de Csiki Brewery se confundă cu marca de bere Ciuc, comercializată de Heineken în România, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel