hei de la Rompetrol vine la Food Truck Festival cu o zonă specială de relaxare

Evenimentele din seria Food Truck Festival continua in Parcul Herastrau, in perioada 1 – 5 iunie, cu o noua editie a caravanei camionetelor cu preparate street food.  

Noutatea acestei editii consta in participarea Rompetrol la eveniment, care aduce brandul hei din cadrul retelei sale de benzinarii, la  Food Truck Festival.  hei de la Rompetrol participa la festival cu o zona dedicata pentru relaxare, in cadrul careia organizeaza activitati adresate  copiilor, dar si adultilor. Pentru copii, hei o a invitat-o pe Mary Balaban - Food Ambasador Jamie Oliver, pentru un workshop despre cum se gateste sanatos pentru micul dejun.

Adulții se pot relaxa sub umbrelele Rompetrol si se pot răcori cu ajutorul perdelei de prospețime pregatita pentru acest eveniment, pe parcursul intregii perioade de festival. De asemenea, preparatele si bauturile hei pot fi degustate la stand.

Organizatorii Food Truck Festival au pregatit concerte live susținute de Helen (Joi, 1 iunie), Șuie Paparude (Vineri, 2 iunie), Lucia & Muse Quartet (Sambata, 3 iunie), Mr.jurjak (Duminica, 4 iunie). Festivalul începe în fiecare zi de la ora 11:00, iar concertele de la 20:30. Accesul este gratuit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel