HCM Constanța va juca la București meciurile din Liga Campionilor

hcm
hcm

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, a primit acceptul EHF de a juca meciurile din acest sezon din Liga Campionilor în Sala Polivalentă din București.

Autor: Raluca Grigore

Deși inițial HCM alesese să joace în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, unde evoluase și sezonul trecut, oficialii echipei s-au răzgândit și și-au dorit să joace în Sala Polivalentă din București. Iar miercuri, 19 septembrie au primit acceptul Federației Europene de Handbal.

„Suntem siguri în acest moment că vom juca în Sala Polivalentă din Bucureşti. S-a primit şi la club o hârtie oficială din partea EHF şi lucrurile sunt în regulă din acest punct de vedere. În afară de cei care ne-au sprijinit de la Constanţa, mulţumesc şi Federaţiei Române de Handbal, care ne-a ajutat şi a trimis o scrisoare de susţinere la forul european“, a declarat vicepreşedintele clubului HCM Constanța, Marius Puşcaşi.

Primul meci va avea loc la începutul lunii octombrie, pe teren propriu, cu MKB Veszprem, campioana Ungariei. Aceasta este una dintre formațiile așteptate ca finaliste, în urma achizițiilor din această vară: interul dreapta Laszlo Nagy, extrema stânga Christian Ugalde şi pivotul Marco Oneto (toţi FC Barcelona) şi centrul Chema Rodriguez (Atletico Madrid).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel