Hazard, indisponibil pentru meciul Real Madrid - Atalanta din Liga Campionilor

Antrenorul Zinedine Zidane a anunţat luni, la o conferinţă de presă, că nu va conta pe serviciile atacantului belgian Eden Hazard în meciul retur cu Atalanta, programat marţi în optimile Ligii Campionilor, din cauza unor probleme musculare, transmite Reuters.

Internaţionalul belgian a fost transferat de Real Madrid în 2019 contra a 150 milioane euro, dar accidentările în serie l-au împiedicat să joace mai mult de 25 meciuri în La Liga.

Deşi a evoluat în ultimele 15 minute ale meciului de sâmbătă cu Elche, Hazard va rata manşa secundă a meciului cu Atalanta, iar Zidane nu ştie cât va mai dura această situaţie: Nu va fi apt. Vom tansmite un comunicat, dar nu pot spune mai mult decât atât. Există lucruri care nu pot fi explicate. Vreau să fiu pozitiv şi sper că nu este o problemă prea mare. Ceva s-a întâmplat, pentru că el nu a mai fost accidentat în cariera lui înainte de Real Madrid, cu excepţia unor accidentări minore. Este ceva nou. Nu pot oferi mai multe explicaţii. Vrem să-l ajutăm şi sperăm că va reveni cât de repede posibil. Încercăm să ne dăm seama ce se întâmplă, dar acum nu avem explicaţii. Avem de vorbit despre lucruri cum ar fi absenţa presezonului, numărul de meciuri şi aspectul mental, transmite Agerpres.

Real nu va putea conta nici pe mijlocaşul Casemiro, suspendat pentru cumul de cartonaşe, dar în schimb îl va putea utiliza pe Sergio Ramos în apărare. Madrilenii s-au impus cu 1-0 în prima manşă de la Bergamo, graţie unui gol marcat de Ferland Mendy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel