Hava, întrebat dacă ar pleca din PDL: Aș fi ticălos să spun nu

mircea-hava
mircea-hava

Mircea Hava, președinte al PDL Alba, nu exclude posibilitatea înscrierii sale într-un alt partid în cazul în care acest lucru ar însemna desemnarea municipiului Alba Iulia drept capitală a viitoarei regiuni. El spune că ar fi "ticălos" dacă ar nega această variantă. 

"Ştiu că ar fi o soluţie, însă trebuie discutat foarte mult lucrul ăsta. Ştiu însă un lucru, dacă se fac regiunile şi Alba Iulia pierde, pierdem cel puţin 1.000-1.200 de locuri de muncă", a spus Mircea Hava, întrebat dacă ar pleca din PDL într-un alt partid pentru ca Alba Iulia să devină capitală de regiune, potrivit RTV. El a adăugat "Nu ştiu ce voi face exact. Totul trebuie discutat şi totul trebuie negociat. Dacă fac un lucru în sensul ăsta, să ştiţi că niciodată nu o să-l fac pentru mine. Eu nu am nevoie de nimic, decât de sănătate şi de linişte".

Primarul Hava a adăugat că ar fi "un ticălos" dacă ar spune că nu ar trece în alt partid în schimbul desemnării municipiului Alba Iulia drept capitală a viitoarei regiuni.

"Nu aş spune de la început «hai, plecaţi de aici şi lăsaţi-mă în pace», aş spune «hai să discutăm, poate găsim şi o altă soluţie». Atâta timp cât decizia va fi politică, trebuie să lucrăm ca şi oameni politici", a afirmat Hava.

El spune că nu a purtat o discuție pe acest subiect la București, însă recunoaște că a vorbit în acest sens cu oameni din Alba Iulia, "oameni care iubesc orașul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel