Hașotti: Băsescu transmite un mesaj pentru PDL înaintea alegerilor

hasotti puiu dece
hasotti puiu dece

Vicepreședintele PNL Puiu Hașotti a declarat astăzi că anunțul făcut de Traian Băsescu, că nu se mai retrage din politică în 2014, este un mesaj transmis PDL înaintea alegerilor, ca să aibă grijă pe cine pun președinte, potrivit Mediafax.

"Ieşirea domnului Băsescu de alaltăieri cum că nu se va lăsa de politică - nu ştiu dacă se va lăsa sau nu - este un semnal către poporul PDL-ist tot mai firav şi mai dezorientat că atenţie, vin eu, aveţi grijă pe cine alegeţi acum preşedinte, acesta este mesajul nu mă las de politică şi veţi vedea mesajul pe care îl va da la Convenţia Naţională a PDL. Pentru mine este egal cine va ieşi preşedinte", a declarat Puiu Haşotti, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

Liberalul crede că PDL e într-o situație gravă, dacă un fost ”procuror ceaușist” candidează la șefia partidului.

"Dacă un procuror ceauşist doreşte să reformeze un partid la 23 de ani după evenimentele din decembrie, înseamnă că acel partid este într-o situaţie şi gravă, şi penibilă în acelaşi timp", a afirmat vicepreşedintele PNL.

Deși după Congres vor apărea mai multe declarații despre o posibilă coagulare a dreptei, Puiu Hașotti consideră că acest lucru nu se va întâmpla.

"Veţi vedea după congresul PDL o mişcare sau declaraţii care deja au început să apară referitoare la coagularea dreptei. Unul din vârfurile acestei pseudo-mişcări politice este Mihai Răzvan Ungureanu. Eu am avut de făcut o comparaţie apropo de unificarea dreptei cu acest partid care se numeşte Forţa Civică. Dreapta e coagulată, este PNL, avem 29 la sută. Cu PDL, fost partid socialist, nu se pune problema, îmi pare rău, cu partidul domnului Ungureanu, care este tot felul de rămăşiţe de ici, de colo... şi am făcut următoarea comparaţie: într-o piscină stă un şoricel cu un elefant şi şoricelul îi spune: «elefantule, îţi place ce valuri frumoase facem». Cam asta este cu partidul domnului Ungureanu şi coagularea dreptei", a afirmat Puiu Haşotti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel