Hașotti, atac la Geoană: Singurul vinovat pentru revenirea lui Băsescu la Cotroceni

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a taxat, miercuri, la RFI, recentele declarații ale unor importanți oameni din PSD, între care și Mircea Geoană, survenite după interviul recent al președintelui Traian Băsescu, în care șeful statului sugera că este gata să-l susțină pe liderul liberalilor Crin Antonescu într-o competiție politică cu Victor Ponta pentru Cotroceni.

După ce senatorul PSD, Mircea Geoană, a declarat pentru Mediafax că se înşală cel care crede că aliindu-se cu Băsescu, poate câştiga în 2014, Puiu Hașotti a făcut, miercuri, la RFI, un comentariu acid la adresa fostului candidat al social-democraților la Președinție: "Declaraţia lui Mircea Geoană intră în zona penibilului, pentru că Mircea Geoană a alergat singur şi a ieşit al doilea. Mircea Geoană trebuie să fie ultimul pesedist care să aibă ceva de reproşat lui Crin Antonescu şi Partidului Naţional Liberal. Să nu uităm că PSD împreună cu PNL în 2009 l-au adus pe Mircea Geoană la 55%, iar enorma lui inteligenţă politică l-a determinat să-i facă o vizită lui Vântu şi Traian Băsescu să câştige alegerile prezidenţiale. Singurul vinovat pentru încă un mandat al preşedintelui Băsescu este Mircea Geoană, care în naivitatea lui îşi imaginează că mai poate candida vreodată din partea Partidului Social Democrat la Preşedinţia României. Lucrul acesta nu se va întâmpla niciodată. Dar la Mircea Geoană recunoştinţa este o povară grea", a replicat liderul senatorilor liberali.

În plus, Puiu Hașotti a reacționat și față de afirmațiile din urmă cu o zi ale președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, care, în același context al declarațiilor recente ale președintelui Băsescu, susținea ironic că șeful statului și Crin Antonescu sunt doi oameni importanţi în stat, care "se înţeleg foarte bine" şi cărora "le stă foarte bine".

"Partidul Naţional Liberal şi Crin Antonescu s-au dovedit până acum cei mai îndepărtaţi de vreo colaborare cu Traian Băsescu. Noi nu avem nici un fel de protocol de colaborare, nu avem nici un fel de tratative secrete, pe care le-a purtat un om politic foarte apropiat primului-ministru şi un important senator PSD. Mă refer la domnul Ilie Sârbu, care timp de un an şi jumătate, din 2007 începând, a purtat tratative secrete cu domnul preşedinte Traian Băsescu. Faptul este recunoscut şi de domnul senator Sârbu", a precizat senatorul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel