Harry și Meghan ar fi vrut o poză cu Regina și micuța Lilibet. ”Palatul joacă o mână bună”

Trolii lui Meghan Markle i-au stricat aniversarea. Urările online au fost însoțite de venin ”Nu ești o prințesă” / Foto: Instagram Sussex Royal
Trolii lui Meghan Markle i-au stricat aniversarea. Urările online au fost însoțite de venin ”Nu ești o prințesă” / Foto: Instagram Sussex Royal

Ducii de Sussex au călcat cu stângul în vizita lor în Marea Britanie, după ce i-ar fi cerut Reginei o poză, în timpul întâlnirii lor de la Windsor.

Harry a arătat ”o obrăznicie incredibilă” dacă întradevăr i-ar cerut bunicii sale să pozeze pentru o imagine oficială cu Alteța Sa și Lilibet, în mijlocul jubileului ei de platină de patru zile și a problemelor continue cu sănătatea, a declarat un expert regal pentru MailOnline. Ducii de Sussex ar fi vrut ca propriul fotograf să-l surprindă pe monarh întâlnindu-se pentru prima dată cu strănepoata ei Lilibet la Windsor, dar o sursă a susținut că li s-a spus ”că nu au nicio șansă”, deoarece evenimentul este un moment privat.

Fotograful nu a fost numit, dar poate fi prietenul lor Misan Harriman, care i-a fotografiat în mod regulat pe ducii de Sussex și se spune că i-a reunit în 2016. De asemenea, a făcut poza fiicei lor pe gazonul de la Frogmore Cottage, la aniversarea ei de un an. 

William nu a vrut să se întâlnească cu fratele său

Angela Levin, biograful Prințului Harry, a declarat pentru MailOnline: ”Este o obrăznicie incredibilă. Este prea de tot să fi pus presiune asupra bunicii lui atunci când știe că ea s-a chinuit să se miște în cele patru zile de sărbători, unde cerințele au fost uriașe. Jubileul este unul dintre ultimele ei eforturi ca monarh și totuși Harry îi cere timp cu ea când nu poate spune nu”.

Harry și Meghan nu au petrecut timp privat cu Prințul William, Kate, George, Charlotte și Louis în timpul Jubileului, potrivit Page 6, iar familia lui William este posibil să nu o fi întâlnit deloc pe Lilibet. O persoană din interior a spus că relația dintre frați rămâne ”„încărcată” după ”bombele mediatice” ale ducilor de Sussex despre Familia Regală. Cu toate acestea, Lilibet s-a întâlnit cu Majestatea Sa ”de mai multe ori”, iar Prințul Charles și Camilla au petrecut și ei ceva timp cu cei patru înainte de a se întoarce duminică în California, potrivit prietenului lui Harry și Meghan, Omid Scobie.

”Nerăbdarea și autodistrugerea sunt vizibile”

”Ar fi trebuit să rămână câteva zile după aceea, să petreacă timp cu Regina după ce îndatoririle ei s-au terminat, să încerce să îndrepte lucrurile cu William. Ar fi avut timp, dar au ales să se grăbească și să plece”, a spus Levin. 

De asemenea, aceasta a sugerat că Harry părea să fi ”pierdut orice respect pentru oricine acum”, adăugând: „Toată nerăbdarea și autodistrugerea lui sunt vizibile. Nu o poate ascunde”.

Regina le-a refuzat o fotografie. ”Meghan a fost furioasă”

Aseară s-a vehiculat faptul că Regina le-a interzis lui Harry și Meghan să o fotografieze. Monarhul a întâlnit-o pentru prima dată pe strănepoata sa, Lilibet.

Jurnalistul de investigație Tom Bower, care lucrează la o biografie a ducesei de Sussex, a declarat: „Meghan trebuie să fi fost furioasă când a auzit că fotografiile de la întâlnirea lor la Windsor au fost interzise. Interdicția a fost aplicată la balcon pentru Trooping the Colour, nicio fotografie cu ea cu regina în St Paul's și apoi lovitura finală, nicio fotografie cu Lilibet și străbunica ei. În fine, Palatul joacă o mână bună”. 

El a adăugat: ”Contractul Ducilor de Sussex cu Netflix este în pericol. Vetoul asupra fotografiilor va alimenta resentimentele familiei mutate peste ocean. Represaliile lui Harry s-ar putea concretiza în mai multe dezvăluiri în cartea sa, care urmează să fie publicată mai târziu în acest an. Acesta este un joc periculos pentru ambele părți”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel