HAOS la Dinamo. Mulțescu, aproape să cedeze: Dacă știam nu mai veneam. Nu am mai trăit niciodată asta

Gheorghe Mulțescu enational.ro
Gheorghe Mulțescu enational.ro

Antrenorul Gigi Mulțescu a revenit la Dinamo într-o situație deosebit de dificilă.

Dinamo e pe loc retrogradabil, iar 10 jucători din care 7 titulari au fost confirmați pozitiv cu Covid-19. Gigi Mulțescu a vorbit despre situația de la Dinamo.

"Eu sunt tare psihic, dar și fierul se îndoaie! E foarte greu, coși aici și se rupe dincolo! E ca o condamnare, ca antrenor nu a am mai trecut prin așa ceva. Dacă era situația așa nu mai acceptam să vin, orice om zdravăn la cap nu accepta," a declarat Gigi Mulțescu într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club. 

Tehnicianul alb-roșiilor a aflat că nu mai poate aduce nici întăriri la echipă, dar speră într- o minune după ce FRF a respins memoriul depus după meciul de Cupă cu FCSB. 

"Nu sunt niște lucruri în regulă cu decizia federației, acolo e un organism care ar trebui să funcționeze altfel. Mai există o cale de atac, dacă vom câștiga, automat se amână finala Cupei.

Din păcate, nu se mai poate să aducem jucători. M-am interesat. s-au deschis transferurile doar pentru sezonul următor. Nici măcar liberi de contract, în ultimele 6 etape nu mai e posibil, oricum ne prezentăm, jucăm și cu juniorii," a precizat Gigi Mulțescu, potrivit Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel