Handball Fest 2017. CSM București, partide cu FC Barcelona şi Rostov Don

Pe 17 august, CSM Bucuresti da startul noului sezon printr-un eveniment de la care nu puteti lipsi, Handball Fest 2017. Nu ratati ocazia de a-i vedea la treaba pe tigrii si tigroaicele CSMB in fata unor adversari pe masura asteptarilor: FC Barcelona si Rostov Don.

Fanii CSM Bucuresti vor avea parte de multe suprize, printre care si sansa de a le ura „bun venit" noilor jucatori si jucatoare in fan zone-ul care va fi special amenajat.

Gabriela Szabo – Director General CSM Bucuresti

„Unul dintre obiectivele clubului CSM Bucuresti este ca sportivii clubului sa performeze la cel mai inalt nivel, in fata unor echipe precum FC Barcelona sau Rostov Don, invitatele noastre de luna viitoare. Handball Fest este un eveniment de nivel international, la care ii asteptam cu drag pe toti iubitorii handbalului din Bucuresti si Romania,"  a declarat Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

Programul Meciurilor:

Handbal Feminin – ora 18.00: CSM Bucuresti vs Rostov Don

Handbal Masculin – ora 20.30: CSM Bucuresti vs FC Barcelona

Bilete sunt disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.  Fanii echipei CSM Bucureşti vor avea parte de mai multe suprize, printre care şi şansa de a le ura bun venit noilor jucători şi jucătoare, în fan zone-ul care va fi special amenajat, se arată în comunicatul clubului bucureştean.

Despre FC Barcelona:

FC Barcelona Handbal este echipa spaniolă de handbal masculin din Barcelona – Catalonia, care joacă în Liga ASOBAL. Este una dintre cele mai de succes echipe de handbal din Europa, castigand 9 titluri de Liga Campionilor. Antrenorul echipei de handbal FC Barcelona este Xavier Pascual – actualul antrenor al echipei naționalei României.

Despre Rostov Don:

Rostov-Don este echipa de handbal feminin din orașul cu acelasi nume. Clubul a fost inființat în 1965, purtand numele Rostselmash până în 2002. În 2017 Rostov Don a câștigat Super Liga Rusiei și Cupa EHF. In lotul echipei se afla mai multe jucatoare care au evoluat la echipe din Romania, printre care si fostele jucatoare ale CSM Bucuresti, Ana Paula Rodrigues si Mayssa Pessoa.

Handball Fest este organizat la initiativa sectiei de handbal, cu sprijinul colaboratorilor nostri, potrivit unui comunicat al CSM București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel