Handbal masculin: Ştefan Constantin, noul antrenor al campioanei Dinamo

foto: facebook / Dinamo Bucuresti Handbal Club
foto: facebook / Dinamo Bucuresti Handbal Club

Ştefan Constantin este noul antrenor al campioanei Dinamo la handbal masculin.

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, îl are, începând de vineri, pe Ştefan Constantin, antrenor principal, şi Ionel Ene, antrenor secund, potrivit site-ului clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Ştefan Constantin (50 ani) revine la Dinamo după o pauză de trei ani, înlocuindu-l pe Eliodor Voica.

Şi în 2015 am preluat echipa într-un moment delicat. Atunci am ocupat locul trei la finele campionatului şi doar o aruncare în bară, la penalty-urile de departajare de la Baia Mare, ne-a împiedicat să jucăm finala. Aşadar, am de luat o revanşă. Cunosc foarte bine potenţialul echipei, avem un obiectiv şi sper să-l îndeplinim împreună, ca o echipă unită şi puternică, a declarat Ştefan Constantin, care a condus deja primul antrenament.

Conducerea CS Dinamo a decis că este nevoie de un restart la echipa de handbal, care se află în acest moment pe locul 7 în clasamentul Ligii Naţionale, se arată în comunicat. În afară de portarul Ionuţ Irimuş, care şi-a reziliat contractul din motive personale, toţi ceilalţi jucători din lot vor continua cu Dinamo în partea a doua a campionatului.

Dinamo va juca primul meci din acest an pe 1 februarie, pe teren propriu, cu AHC Dunărea Călăraşi. La antrenamente sunt aşteptaţi doar jucătorii aflaţi la echipele naţionale, cei patru iranieni şi belarusul Vadim Gaiducenko. Cu antrenorii Eliodor Voica şi Sebastian Bota la cârmă, Dinamo a obţinut două titluri naţionale, o Cupă a României şi o Supercupă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel