Handbal feminin: România, victorie la scor împotriva Uruguay

 Florina Chintoan
Florina Chintoan

Naționala feminină de handbal a României a făcut un nou pas spre calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, sâmbătă seara, prin victoria cu scorul de 36-19 (17-10) în fața Uruguayului, la turneul preolimpic de la Aarhus (Danemarca).

România a obținut o victorie categorică și facilă, în condițiile în care au menajat prima echipă: Paula Ungureanu, Ionica Munteanu, Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu, Valentina Ardean-Elisei, Oana Manea, Eliza Buceschi, Laura Chiper nu au jucat niciun minut.

Cea mai bună jucătoare a fost desemnată pivotul Florina Chintoan, cu 9 goluri marcate, dar prestații bune au avut și Aneta Pîrvuț, Ana Maria Tănăsie, Gabi Szucs sau portarul Denisa Dedu, care a marcat două goluri.

Nu mai puțin de 16 goluri ale echipei noastre au fost marcate pe contraatac.

Echipa României, care a dispus cu 32-25 de Danemarca, vineri, poate obține calificarea la Rio încă de sâmbătă, dacă Muntenegru va învinge Danemarca sau va termina la egalitate.

Duminică sunt programate ultimele jocuri, Muntenegru — România (18,45) și Danemarca — Uruguay (21,00). Primele două clasate se califică la JO 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel