Handbal CSM București. Ce PRIME vor lua fetele dacă câștigă Final Four

Handbalistele de la CSM vor lua câte 25.000 de euro dacă își apară trofeul în Liga. Totuși, suma  e mai mică decât ce au  încasată anul trecut.

Weekend de foc pentru handbalul românesc. Sâmbătă, fetele de la CSM București vor juca semifinala cu Vardar,la Budapesta.

Anul trecut, CSM București pornea cu a patra șansă la câştigarea trofeului. Acum începe Final Four-ul din postura de câştigătoare a Ligii Campionilor. Patida va fi transmisă sămbătă, de la 18:45, în direct la Dolce Sport 1.

"S-ar putea sa fim Real Madrid al europei in handbal" a declarat Alin Petrache

"CSM București își merită locul în Final4. Iar obiectivul nostru în acest an a fost calificarea în Final4. De acum înainte, la acest nivel, vorbim despre formă, despre sănătatea jucătoarelor, despre noroc și multe alte lucruri. Toate echipele calificate sunt mai puternice decât anul trecut și cu siguranță vor fi mai atente la noi pentru că suntem deținătoarea trofeului. Dar cu experiența pe care o avem sperăm să obținem rezultatul pe care și-l dorește orice român. Sperăm să fim învingători. Aceste magnifice jucătoare ale CSM București nu au decât un scop, câștigarea trofeului Ligii Campionilor. Sper ca presiunea sălii și toate celelalte lucruri pe care le vom întâlni acolo să le transformăm într-un lucru benefic și să performăm încă o dată", a spus Alin Petrache, directorul general al clubului CSM București.

Petrache a explicat că bonusurile pentru câștigarea trofeului vor fi mai mici decât în sezonul trecut. "De fiecare dată au fost bonusuri la echipă. Anul acesta vor fi bonusuri mai mici decât anul trecut pentru că deja suntem campionii Europei. Însă orice înseamnă rezultat va fi urmat de un bonus financiar pentru aceste fete. Sezonul următor această echipă va arăta mult mai bine. S-ar putea să fim Real Madrid al Europei în handbal, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure", a adăugat el.

Directorul general a menționat că CSM București va fi susținută din tribune în Final4 de aproximativ 1.500 de suporteri români. El a menționat că se fac eforturi ca aceștia să stea în sală într-un sector anume indiferent de locurile pe care le au pe bilete.

"Sprijinul suporterilor noștri a fost important în această poveste frumoasă care este calificarea echipei de handbal în Final4. După Gyor suntem pe locul doi ca audiență în Liga Campionilor și dacă aveam și sala polivalentă în București de care vorbește toată lumea am fi avut și mai mulți spectatori. Noi de fiecare dată am jucat cu casa închisă. O să avem undeva în jur de 1.500 de fani alături de noi la Budapesta. Am primit în jur de 600 de bilete care s-au vândut prin Eventim, dar știm că în total vor fi cam 1.500 acolo. Avem un sector al nostru pentru fani. Sper să nu mai fie probleme precum la meciul precedent de la Budapesta, cu Ferencvaros. Sper să avem niște spectatori mai indulgenți de data asta. Noi discutăm ca indiferent unde și-au luat fanii noștri bilete să îi comasăm în două sectoare. Așa sperăm, pentru că sunt destui fani din Transilvania care și-au luat bilete la acest eveniment. Sper să fie o atmosferă plăcută pentru a nu scădea din emoția pe care o poate da acest Final4", a precizat Alin Petrache.

Turneul Final4 al Ligii Campionilor va avea loc pe 6 și 7 mai, în Papp Laszlo Arena din Budapesta, CSM București urmând să joace pe 6 mai, în semifinale, cu Vardar Skopje.

La ediția de anul trecut, CSM București a dispus în semifinale de Vardar cu 27-21, iar Gyori Audi ETO KC s-a impus la limită în duelul cu Buducnost, 21-20. În finala mică, Vardar a trecut de Buducnost cu 30-28, iar CSM București a câștigat trofeul, după ce a învins-o pe Gyori Audi ETO KC cu 29-26, după prelungiri și aruncările de departajare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel