Halep, wild card la Turneul de la Washington. Strategia Simonei pentru locul 1 mondial

Simona Halep va debuta în sezonul de hard american la Washington (31 iulie - 6 august), turneu de categorie International.

Campioana româncă va juca în premieră la turneul dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari. Simona Halep a solicitat un wild card petru a putea participa, iar organizatorii au acceptat imediat fără să stea pe gânduri.

Halep şi-a schimbat strategia faţă de anii precedenţi şi va ataca mai repede sezonul pe hard, iar visul pentru locul 1 mondial a contat, probabil, în luarea acestei decizii neaşteptate. În prezent, Simon e întrecută doar de Pliskova, scrie Prosport.

Pliskova se află în fața Simonei cu 185 de puncte, însă diferenţa se va mări din cauză că româncei i se vor scădea cele 700 de puncte câştigate anul trecut la Toronto, turneu programat mai târziu în acest an. Dar Pliskova nu va participa la niciun turneu în săptămâna 31 iulie - 6 august, fapt pentru care Halep s-ar putea apropia din nou în cursa pentru numărul 1 mondial dacă îşi va adjudeca cele 280 de puncte rezervate campioanei. Ea se va lupta cu jucătoare mai slab cotate la Washington, cele mai periculoase adversare fiind Mladenovic, Stosur, Stephens, Makarova, Kasatkina sau Bouchard.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel