Halep, vizată de Serena Williams: E singurul motiv pentru care m-am întors

simona halep serena williams
simona halep serena williams

Serena Williams va participa la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros. Americanca și-a fixat un obiectiv ce o vizează direct pe Simona Halep.

În timpul documentarului "Being Serena", creat de HBO, cea mai bună jucătoare din istoria modernă a tenisului feminin a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Richard, tatăl său şi omul care le-a pus racheta în mână ei şi surorii Venus: "Încă vorbesc cu tata despre tenis., E tot timpul prezent în preajma terenului când joc, pentru că nu există nimeni care să iubească tenisul mai mult decât o face el. Acum câteva zile, eu eram pe teren şi tata mi-a spus 'Continuă să joci aşa şi o să fii din nou numărul 1 mondial'. I-am spus că acesta e singurul motiv pentru care joc", au fost cuvintele Serenei, citată de presa internaţională, potrivit Prosport. În prezent, Simona Halep este lider mondial.

Un alt obiectiv major al americancei este ca fiica ei, Olimpia, să-şi poată vedea mama jucând la cel mai înalt nivel: "Nu m-am întors în circuit pentru a juca, ci pentru a câştiga. Vreau ca Olimpia să vadă că mama ei e foarte bună la ceea ce face", a mai transmis Serena, care a jucat ultimul meci oficial în circuit pe 21 martie, în primul tur al turneului de la Indian Wells.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel