Halep - Vandeweghe. Americanca se teme de Simona: M-a bătut destul de rău...

simona halep
simona halep

Halep și Vandeweghe se vor întâlni azi în sfeturile de finală ale turneului de la Stuttgart.

Coco Vandeweghe (26 de ani, 16 WTA) o va întâlni pe Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, după ce a trecut azi de Laura Siegemund (30 de ani, 100 WTA).

Jucătoarea din Statele Unite a vorbit despre meciul de mâine, care se va disputa de la ora 14:30, în direct la Digi Sport.

"Este în continuare suprafaţa care îmi place cel mai puţin. Încep să joc mai bine. Simona e o jucătoare foarte solidă. M-a bătut destul de rău anul trecut, la Madrid.

Sper să ţin mai aproape de această dată. Nu cred că este mai rapidă zgura decât cea de la Madrid, dar e mai rapidă ca în altă parte", a zis Coco la Digi Sport, citată de GSP.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, adversara Simonei Halep declara că suprafața de joc de azi, zgura, nu este una din preferatele ei. În schimb, Simona Halep se simte excelent pe zgură.

Meciul dintre Simona Halep și Coco Vandeweghe, în sferturile turneului de la Stuttgart, va avea loc azi, începând cu ora 14:30. Partida poate fi urmărită și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel