Halep va juca pentru România la Fed Cup

Simona Halep va face parte din echipa de Fed Cup a României, la meciurile cu Canada, conform anunțului făcut de Federația Română de Tenis.

Simona Halep va fi refăcută la timp pentru a juca pentru România, pe 10 și 11 februarie contra Canadei. Finalista de la Australian Open efectuează în prezent mai multe teste medicale, după traseul epuizant de la Melbourne.

Astfel, din componența lotului României pentru Cupa Davis fac parte: Simona Halep (2 WTA), Sorana Cîrstea (36 WTA), Irina Begu (37 WTA) și Raluca Olaru (45 WTA la dublu). 

Meciurile dintre Romania și Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, vor avea loc la Cluj Napoca.

Imediat după Fed Cup, vine Doha

România s-a mai întalnit de două ori cu Canada. O dată în 2015 și o dată în 1983. În 2015, „tricolorele" s-au impus cu 3-2 la Montreal, promovând astfel în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

După participarea la Fed Cup, pentru Simona urmează turneul de la Doha (12-18 februarie), competiție la care în 2017 românca nu a fost prezentă, astfel că nu are puncte de apărat. Dacă se va impune, ea va acumula 900 de puncte în clasament, notează Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel