Halep, superstiții. Lucruri neștiute despre Simona

Simona Halep, prezentă la Cluj pentru confruntarea dintre România şi Canada la care va participa doar ca spectator, s-a declarat o persoană superstiţioasă şi "destul de" tipicară. 

Fostul lider mondial a dezvăluit lucrurile de care nu se atinge nimeni, în afară de ea şi antrenorul australian Darren Cahill, scrie Prosport.

România înfruntă în weekend reprezentativă a Canadei în Fed Cup, dar Simona Halep nu va participa din cauza unei accidentări. Deşi s-a antrenat în sala din Cluj, Simona a avut timp să stea de vorbă şi cu presa. Halep a dezvăluit câteva de superstiţiile ei, de care are grijă cu stricteţe.

[citeste si]

"Nu se atinge nimeni de geanta mea şi nici de rachete. Doar antrenorul. Sunt destul de tipicară, mi le pun în acelaşi loc, pictez racordajul, îmi pun semnul Wilson la fel, identic tot timpul, ţin racheta într-o anume poziţie tot timpul când încep punctul, cu Wilson în sus. Sunt nişte chestii pe care le asimilezi zi de zi şi, când se schimbă ceva, parcă nu mai simţi mingea la fel de bine. Si de aceea încerc sa nu schimb nimic", a dezvăluit Simona Halep în exclusivitate la Telekom Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel