Halep s-a întors în țară. Ce a spus despre accidentare și revenirea pe teren

Simona Halep s-a întors, joi, în România. Ea a vorbit, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, despre accidentarea care a forțat-o să se retragă din optimile de finală ale turneului de la Roma și a anunțat când ar urma să revină pe terenul de tenis.

„Sunt un pic accidentată la abdomen. Astăzi voi merge să fac un RMN şi sper să nu fie nimic grav. Eu am făcut şi o ecografie la Roma şi nu e foarte grav. Tocmai de aceea m-am oprit la Roma, pentru a putea să mă recuperez foarte bine şi să pot să joc la Roland Garros. Acum voi sta câteva zile, până luni, când cred că o să încep să joc din nou. Dar nu voi face o pauză totală, o să fac antrenamente fizice", a declarat Simona Halep, citată de gsp.ro.

Vezi și: Veste îngrozitoare pentru Simona Halep

Jucătoarea de tenis în vârstă de 22 de ani a explicat că durerile la abdomen au apărut vineri, în timpul partidei cu Ana Ivanovici, din sferturile de finală ale turneului de la Madrid, însă românca a forțat în continuare.

"Medicii mi-au spus să iau pauză câteva zile şi după aceea să reiau, pentru că nu e ceva foarte grav. Durerile au început în meciul cu Ana Ivanovici, le-am simţit la sfârşit. Am continuat totuşi la Madrid, dar la Roma n-am mai putut. Trebuie să ştii să îţi dozezi efortul şi să zici stop atunci când simţi dureri. Nu trebuie să te duci prosteşte şi să joci, pentru că îţi poate fi mai rău pe termen lung. Oraşul Roma îmi place, mă bucur mereu când joc acolo. Este turneul unde am început să joc foarte bine, anul trecut. A trecut repede timpul, dar mă bucur că a trecut cu folos", a mai spus Simona Halep.

Citește și: Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, în fața Mariei Șarapova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel