Halep, Roland Garros. ”Nici nu vă puteți imagina prin ce trece Simona!”

Simona Halep
Simona Halep

Halep va evolua azi împotriva Muguruzei în semifinalele de la Roland Garros, meciul fiind decisiv nu doar pentru finală, el jucându-se cu titlul de lider mondial pe masă.

Virgina Ruzici, fostă campioană la Roland Garros în 1978, a vorbit despre Simona Halep, cea pe care a ajutat-o încă de la începutul carierei, informează GSP. Fosta jucătoare a spus că Simona Halep se află sub o presiune foarte mare din partea fanilor.

"Simona muncește mult și dă totul pentru tenis. I-a fost greu să treacă peste înfrângerea de anul trecut. În România, așteptările sunt foarte mari. Admir modul în care rezistă. Nu vă puteți imagina ce presiune este pe Simona din 2014. Lumea vrea ca ea să câștige absolut fiecare meci. Este imposibil. Nici Serena nu poate face asta.

Simona a avut suișuri și coborâșuri, dar a reușit să stea în top patru din 2014. Este foarte constantă și foarte puternică mental. Unii cred că a pierdut finala cu Ostapenko din această cauză, dar trebuie să se ia în calcul că a revenit de multe ori, cu Svitolina anul trecut și cu Kerber la Australian Open. Trebuie să fii puternică pentru a avea aceste reveniri", a declarat Virgina Ruzici pentru site-ul turneului Roland Garros, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel