Halep, operație. Andrei Pavel, despre participarea la Indian Wells

Andrei Pavel a lămurit, joi, orice dubiu privind participarea Simonei Halep la turneul de la Indian Wells (5-18 martie). 

Pavel a anunţat că viitorul lider mondial nu are nevoie de operaţie pentru a trece peste accidentarea care a împiedicat-o să continue turneul de la Doha şi să participe la cel de la Dubai.

"100% va fi prezentă la Indian Wells. Sunt în contact cu ea, acum se relaxează, lasă piciorul să-şi revină. Şi-a revenit, dar la Doha încă a simţit ceva şi nu vrem să forţăm. N-am auzit chestia asta (n. red - ca Simona să aibă nevoie de intervenţie chirurgicală). Nu e vorba de operaţie, e vorba de un pic de pauză şi să treacă durerea, atât tot", a spus antrenorul Simonei, pentru Telekom Sport.

[citeste si]

Iar declaraţia vine ca un răspuns la spusele lui Vlad Predescu, unul dintre doctorii care a tratat-o, în trecut, pe Simona. La începutul acestei săptămâni, medicul anunţase că, în cel mai rău caz, Simona ar putea fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a scăpa de durerile la degetul patru al piciorului drept, scrie Prosport.

Detronată de Caroline Wozniacki în urma finalei de la Australian Open, Simona Halep va reveni de luni pe prima treaptă a clasamentului mondial, iar turneul de la Indian Wells va însemna continuarea luptei de la distanţă cu Caroline Wozniacki pentru şefia clasamentului mondia, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel