Simona Halep: O finală la Roland Garros, visul meu

Simona Halep a declarat, imediat după victoria istorică în fața jucătoarei din Germania, Andrea Petkovic (6-2; 7-6), că o finală la Roland Garros a fost visul său. Cât despre adversara din ultimul act, Maria Șarapova, Halep a spus că știe cu ce strategie va aborda meciul.

"A fost visul meu să joc o finală la Paris şi sînt extrem de fericită că am reuşit să mă calific. Am fost puţin blocată în unele momente, mai ales în setul al doilea, dar este foarte important că am cîştigat în 2 seturi. Trebuie să fiu fericită.

Am avut unele emoţii în primul set, dar am rămas concentrată. Nu cred că am arătat pe teren.

Nu ştiu ce s-ar fi întîmplat dacă nu cîştigam al doilea set, aşa că e excelent că am cîştigat din acest tie-break", a declarat Halep, citată de GSP.

Despre rusoaica Maria Șarapova, pe care o va întâlni pentru a patra oară, Halep a spus: "Este o mare campioană, ştiu cum trebuie să joc împotriva ei. Va fi un meci foarte interesant, am pierdut cu ea la Madrid, dar am învăţat multe lucruri acolo (...) Am mare încredere în mine acum, după ce am jucat multe meciuri bune aici, însă știu că Maria va fi foarte dură". 

Simona Halep este prima jucătoare care ajunge în finala de Paris fără să piardă vreun set pe parcurs, de la Justine Henin, în 2007.

ROLAND GARROS: SIMONA HALEP s-a calificat în FINALĂ, după ce a eliminat-o pe ANDREA PETKOVIC, scor 6-2, 7-6

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel