Halep: Noul antrenor, recomandat de Darren Cahill

Cahill - Halep
Cahill - Halep

Simona Halep recunoscut că încă are o relație apropiată cu Darren Cahill, precizând că acesta i-a făcut deja o recomandare cu privire la numele noului antrenor.

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a vorbit, la conferinţa de presă de după meciul câştigat cu Kaia Kanepi în primul tur de la Australian Open, despre relaţia pe care o are cu Darren Cahill, antrenorul australian care-i stă aproape la primul Grand Slam al anului, şi a anunţat că Darren i-a recomandat, deja, un alt tehnician, infromează Prosport.

"Însă e prin preajmă, mă mai ajută cu sfaturi şi a fost de câteva ori la antrenamentele mele. Îi mulţumesc că e aproape de mine. Suntem prieteni buni, chiar dacă nu mai avem o relaţie antrenor-jucătoare. Când a venit la antrenament, am simţit că e tot antrenorul meu. Nu a fost nicio diferenţă. E greu să nu mai facă parte din echipa mea. Cu siguranţă, e greu fără antrenor la acest nivel. Am nevoie de unul, vom vedea după turneu.

Suntem prieteni, nu se pune problema să revină. Am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici, prin jur, vorbim, mă mai sfătuieşte, dar nu e antrenorul meu. Nu se pune problema! Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e pentru că n-am discutat cu el", a transmis liderul mondial la conferinţa de presă, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel