Halep, nou antrenor. Când va lua Simona decizia

Florin Segărceanu se ocupă momentan de antrenamentele Simonei Halep după despărțirea liderului mondial de Darren Cahill.

Segărceanu a adus noi informații privind momentul în care Simona va anunța noul antrenor principal. "Cred că o să vedem la anul. Când vorbim de un jucător numărul unu în lume... Cred că cel mai important este ca ea să facă alegerea corectă. Cred că este şi un lucru motivant pentru ea, este un lucru nou ca la un început de an să pornească singură şi s-ar putea să fie o experienţă benefică. Dar, consider că pe termen lung trebuie să îşi găsească pe cineva care să îi fie alături şi cu care să poată să colaboreze", a precizat Florin Segărceanu pentru Prosport.

Dacă unii au spus că Simona Halep este ambiţie pură, alţii - că este o fire mai dificilă, iar alţii - că este amuzantă, căpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis îi schiţează şi el un portret succint numărului unu mondial. "Eu aş descrie-o aşa: un număr unu mondial în carne şi oase. Orice număr unu mondial, pentru a ajunge acolo, în primul rând trebuie să fie un jucător profesionist şi să se ţină de un program incredibil, să fie de o ambiţie ieşită din comun. Restul nu mai contează. Simona este un lider, Simona, pentru România şi pentru tenisul din România este ceva extraordinar", a transmis Florin Segărceanu, potrivit sursei citate.

ALTE ȘTIRI: Atac Strasbourg. Le Pen cere expulzări după atentat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel