Halep - Muguruza, meci decisiv: E o mare provocare pentru mine

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a trecut ieri de Kerber după un meci excecelent pe care l-a câștigat după trei seturi.

Azi, în semifinale, constănţeanca în vârstă de 26 de ani o va întâlni pe Garbine Muguruza, campioană la Paris în urmă cu doi ani. Miza duelului cu iberica nu este doar prezenţa în ultimul act, ci şi locul 1 mondial. Învingătoarea nu doar că va juca pentru trofeu, dar va fi şi pe prima poziţie la finalul turneului. Muguruza are 3-1 în întâlnirile cu Halep, însă Simona a câştigat singurul meci disputat pe zgură, la Stuttgart, în 2015.

"Mâine va fi un meci greu, cu o jucătoare puternică, o câștigătoare de Grand Slam, dar sunt aici și e o mare provocare pentru mine. O să încerc să fiu cât se poate de lucidă, de calmă și să dau tot ce am mai bun" a mai spus Simona.

"De la an la an progresez și acesta este un lucru foarte bun. Lucrez în fiecare zi ca să devin mai bună, mă bucur că fac față și pot să arăt un nivel foarte ridicat. În primul rând mă bucur că sunt aici și asta contează" a declarat Halep, pentru Digi Sport.

Meciul dintre Halep și Muguruza va începe azi, nu mai devreme de 16:00. Partida va fi transmisă de Eurosport, dar și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel