Halep, momente grele: ”Am fost în depresie, am plâns”

Aflată la Singapore unde se desfășoară Turneul Campioanelor, Simona Halep, liderul mondial, a povestit sentimentele pe care le-a trăit după înfrangerea cu Ostapenko de la Roland Garros.

„După French Open a fost greu. Am plâns după acel meci şi am spus ca e imposibil. Nu puteam să cred că nu am putut câştiga acel meci conducând cu set şi 3-0. Am atins trofeul şi tot nu am putut să-l iau. Am mers acasă şi am fost în depresie 3-4 zile.

Apoi am revenit pe teren şi am spus că am un ritm bun şi simt bine mingea. Nu am jucat la Birmingham din cauza unei uşoare accidentări. dar am mers la Wimbledon şi am jucat bine. Aşa că, după Wimbledon, lucrurile s-au îmbunătăţit. În SUA, cred că am fost aproape de cel mai bun tenis al meu. Mi-am recăpătat încrederea şi totul a fost ok", a declarat Simona Halep, potrivit Telekomsport.

În finala de la Roland Garros, Simona Halep a pierdut în fața lui Ostapenko deși era favorită. Dacă s-ar fi impus, Simona devenea lider mondial. Sportiva noastră a avut puterea să treacă peste momentul greu și a devenit lider mondial în China la Beijing, unde și-a învins ”coșmarul”, atât pe Ostapenko, cât și pe Șarapova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel