Halep, luată peste picior de cei de la Eurosport

Eurosport Italia i-a acordat Simonei Halep nota 6.5 pentru evoluţia de la Roland Garros, românca fiind ironizată pentru cât de mult şi-a dorit un nou trofeu şi felul în care a fost eliminată, relatează romaniatv.net

Jurnaliştii de la varianta italiană a portalului Eurosport au publicat un comentariu ironic la adresa Simonei Halep, după eliminarea dezamăgitoare de la Roland Garros.

"A stat o săptămână şi a repetat cât de frumos era trofeul. A făcut-o la tragerea la sorţi, pe reţelele de socializare, probabil şi în discuţiile cu rudele şi prietenii. A fost o mare dorinţă să se tot repete. Atât de multă încât a intrat pe teren şi în primele tururi a muncit mai greu decât se aştepta, ca atunci când ştii că ai toată presiunea pe umerii tăi. Apoi, când tot răul părea sfârşit şi tabloul părea că-i zâmbeşte, i-a apărut în faţă ciclonul Amanda. Puf! A pulverizat-o! Săraca Simona, un singur trofeu nu este niciodată suficient pentru ea", a scris Eurosport.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros de o jucătoare în vârstă de 17 ani, Amanda Anisimova.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel