Halep, LOVITĂ de adversară. Explicațiile lui Dolehide

Caroline Dolehide, adversara Simonei Halep din ultimul tur de la Indian Wells a explicat de ce a lovit puternic mingea care a atins-o pe adversara ei. 

Momentul tensionat din setul doi, când Caroline Dolehide a luat-o la ţintă pe Halep, în disputa câştigată de româncă în decisiv, în turul trei de la Indian Wells, a fost parţial explicat de sportiva din SUA după meci. Ea a împrumutat mult din stilul băieţilor şi de cele mai multe ori adoptă soluţiile acestora.

"Antrenorul meu din copilărie m-a pus să mă uit la foarte multe meciuri din circuitul ATP. Am lucrat cu el de la 4 până la 16 ani şi am încercat să imit mereu jocul ofensiv al băieţilor şi soluţiile adoptate de ei. De aceea vin mult la fileu şi lovesc voleu şi voleu drive", a explicat sportiva din SUA după meci, potrivit puntodebreak.com. 

Victorie muncită 

În cele din urmă, Simona Halep, numărul unu mondial s-a impus cu 1-6, 7-6, 6-2, însă agresivitatea jucătoarei de peste Ocean a surprins.

Uneori, favorita gazdelor a mers puţin prea departe cu loviturile ofensive, aşa cum s-a întâmplat în setul doi, când a lovit o minge spre corpul adversarei, spre mirarea Simonei, vizibil deranjată de atitudine. Dar jocul extrem de agresiv al lui Caroline are şi o explicaţie. Eleva lui Stephen Huss a avut până anul trecut un tehnician care a pus-o să se uite la foarte multe partide ale băieţilor, obligând-o să vină la fileu şi să finalizeze punctele în forţă, relatează digisport.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel