Halep, lider mondial. Simona, o nouă șansă enormă. Scenariu

După ce a ratat mai multe șanse să devină lider mondial, Simona Halep mai are o oportunitate pe final de an.

Începând de luni, când turneul din China de la Wuhan se va afla în plină desfăşurare, spaniola Muguruza, lider mondial, va avea doar 150 de puncte în faţa Simonei Halep, adică cu 85 de puncte în plus faţă de cât avea la începutul acestei săptămâni. Asta înseamnă că românca poate ataca din nou şefia mondială la turneul din China, unde este favorită numărul 2 şi calificată direct în turul 2.

Simona Halep are de apărat la Wuhan 350 de puncte de anul trecut, astfel că teoretic distanţa dintre Muguruza şi reprezentanta României va fi de 470 de puncte, recuperabile într-un turneu Premier 5, scrie Prosport. Astfel, în cazul în care Simona se va impune la sfârşitul săptămânii viitoare, ea devine numărul 1 mondial, singura condiţie fiind ca Muguruza să nu fie adversara din finală. Românca devine lider WTA şi dacă ajunge doar în finală, iar spaniola nu trece de optimi.

Simona Halep va juca la Wuhan pe aceeaşi parte de tablou cu Cibulkova, Wozniacki, Kuznetsova, Kerber şi Keys dintre jucătoarele mai importante. Muguruza le va avea pe Pliskova, Konta, Radwanska, Ostapenko şi Stephens.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel