Halep - Kerber. Simona, prima declarație după victorie

Simona Halep - foto: WTA / @WTA Twitter
Simona Halep - foto: WTA / @WTA Twitter

Simona Halep a transmis primul mesaj după victorie de senzație obținută în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, în fața lui Angelique Kerber. 

"Mereu au fost meciuri grele cu ea, dar după primul set am rămas puternică și nu am renunțat. Am greșit mult la început, am încercat sa fac prea mult, dar apoi am găsit ritmul", a explicat Simona Halep. 

"Am jucat de câteva ori împotriva ei și știam că este dificil pentru că returnează orice minge și fiecare punct este foarte lung. Nu sunt neapărat obișnuită cu asta, pentru că tenisul de azi este diferit, dar de fiecare dată când joc împotriva ei dau tot ce am mai bun și sunt foarte fericită că am reușit să fac asta și în meciul de azi.Am fost prea agresivă la început și nu mi-a ieșit jocul pentru că ea dă mingi foarte joase și sunt dificil de returnat, dar apoi am schimba tactica și am reușit să câștig", a mai spus Simona.

Revenire de senzație 

Reamintim că jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber, cap de serie numărul 12, cu 6-7 (2), 6-3, 6-2. 

Halep (26 ani), finalistă anul trecut şi în 2014, a obţinut o victorie muncită, după două ore şi 14 minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel