Halep - Kanepi, meci. Românca a răbufnit: Mișcă-te, odată, cap sec!

Simona Halep
Simona Halep

Halep - Kanepi, meci. Simona Halep a trecut de estoniana Kaia Kanepi, cu 6-7 (2), 6-4, 6-2, în prima rundă a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului. Însă, la un moment dat, românca a răbufnit pe teren.

Halep - Kanepi, meci. De-a lungul partidei, Halep a fost surprinsă făcându-și autocritică. S-a întâmplat și la scorul de 5-4 în setul secund, când Halep a izbucnit: „Mișcă-te, odată, cu picioarele ălea, cap sec!", scrie gsp.ro.

Halep - Kanepi, meci. Românca, finalistă anul trecut la Melbourne, şi-a luat revanşa în faţa jucătoarei estoniene (33 ani, 71 WTA), cea care a învins-o la US Open, cu 6-2, 6-4, în primul tur.

Halep - Kanepi, meci. "Sunt pur şi simplu bucuroasă că am putut câştiga, nimic altceva. Nimic altceva nu contează, fiindcă nu joc cel mai bun tenis al meu. Încerc doar să mă simt bine pe teren şi să progresez de la o zi la alta", a spus Halep.

"Nu am aşteptări"

Halep - Kanepi, meci. "Nu am aşteptări, fiindcă nu sunt la cel mai înalt nivel. Sunt însă motivată. Încerc doar să mă bucur mai mult şi să fiu fericită pe teren. Nu mai pun presiune pe mine cu rezultatele. Ce vine acum este un bonus", a adăugat ea.

Halep - Kanepi, meci. Românca o va întâlni în turul următor pe americanca Sofia Kenin (20 ani, 37 WTA), victorioasă în prima rundă contra rusoaicei Veronika Kudermetova, cu 6-3, 3-6, 7-5.

Vezi și: Ziua Culturii, 15 ianuarie. Mihai Eminescu, poezie scrisă înainte să moară

Fructul Oprit 2019, sezon nou. Primul episod online: "Alex a murit"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel