Halep, interviu pentru Washington Post. Ce spune despre România

Jucătoarea de tenis Simona Halep a oferit un interviu Washington Post, în care a vorbit despre cariera ei, dar şi despre visul de a câştigat un titlu de Grand Slam.
 

"Locuiesc în România şi nu mă gândesc să părăsesc ţare mea. Acolo este casa mea. Merg să-mi văd familia după fiecare serie de turnee. Şi după US Open Series voi merge acasă să-mi văd familia. Şi acum vin de acasă", a spus Halep.

De asemenea, Simona Halep a spus că Darren Cahil a schimbat în bine atitudinea ei, dar şi partea tehnico-tactică a jocului său. "Darren mi-a adus încredere, simt că sunt o jucătoare diferită, sunt mai puternică şi mi-am schimbat un pic tactica şi tehnica. Mi-a schimbat mentalitatea, sunt mai pozitivă acum, privesc lucrurile mai relaxată. Înainte nu eram atât de pozitivă şi încă mai lucez la acest aspect, trebuie să fiu şi mai pozitivă. Nu este uşor, dar muncesc din greu", a declarat sportiva din Constanţa.

[citeste si]

Întrebată ce ar fi dorit să facă dacă nu ar fi fost jucătoare de tenis, Halep a răspuns că s-ar fi îndrepat probabil către studierea matematicii. "Poate aş fi urmat o universitate în acea direcţie. Îmi plac unghiurile, am fost întotdeauna bună la unghiuri. Lucrez la ele şi pe terenul de tenis", a spus românca.

Totodată, Halep a mărturisit că este inspirată de jucătoarele care evoluează până la vârste înaintate în tenis, "dar pe mine nu mă văd jucând peste 32-33 de ani, maximum. Vom vedea".

Jucătoarea a reafirmat că visul ei în tenis este să câştige un Grand Slam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel