Halep și Buzărnescu, vot pe WTA. Au nevoie de ajutorul nostru

simona halep
simona halep

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu au fost nominalizate pe site-ul WTA. Ele au nevoie de ajutorul românilor. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi campioană la Roland Garros, a fost nominalizată în anchetele lunii mai organizate de WTA pe site-ul său oficial pentru cea mai bună jucătoare şi cea mai frumoasă fază, în timp ce Mihaela Buzărnescu a fost propusă la ancheta revelaţia lunii.

În ancheta realizată pe site-ul WTA pentru cea mai bună jucătoare a lunii trecute, Halep le are contracandidate pe cehoaica Petra Kvitova, ucraineanca Elina Svitolina şi pe americanca Sloane Stephens, relatează digisport.ro. 

Performanța Simonei Halep, celebrată la București 

 Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, în cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Naţională din Capitală la care au participat aproximativ 20.000 de bucureşteni. 

Fanii jucătoarei române au început să sosească la Arena Naţională cu mult timp înainte de începerea festivităţii organizate de Primăria Municipiului Bucureşti prin Compania "Sport pentru toţi", în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis. Aceştia i-au făcut o primire călduroasă câştigătoarei turneului de la Roland Garros, fluturând steaguri tricolore şi scandând "Simona, Simona". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel