Halep, din nou lider mondial. Ce spune despre Wozniacki

Simona Halep a revenit în această săptămână pe primul loc WTA și a anunțat că obiectivul principal rămâne clasarea pe primul loc la sfârșit de an.

„O revenire destul de rapidă, este un lucru frumos, m-am bucurat de acest lucru, pot să spun cât se poate de sincer, însă obiectivul meu este să fiu la final de an din nou, nu în timpul anului", a declarat Halep. 

Românca a vorbit și despre rivalitatea pentru locul 1, cu daneza Caroline Wozniacki, fost lider mondial. Halep a precizat că lupta pentru primul loc este mult mai strânsă de când Serena Williams s-a retras.

Competiție acerbă pentru locul 1

„Vă spun foarte sincer, că nu ştiu câte puncte sunt între noi, nu urmăresc acest lucru, dar ştiu că oricine câştigă un turneu poate să se apropie de locul 1. Este un turneu mare (n.r. la Indian Wells), este important ce vom face toate, dar nu ăsta este obiectivul. Suntem doar în martie, aşa că nu mă gândesc la treaba asta deloc. Mi se pare mai frumos, mai palpitant, înainte era un pic plictisitor când Serena mergea la turnee şi ocupase locul 1, nu se mai mişca de acolo şi le câştiga pe toate. Acum Top 10 este deschis şi oricine are şanse să câştige orice turneu", a mai spus liderul ierarhiei WTA.

Simona Halep are 7.965 de puncte în clasamentul WTA, cu 440 mai mult decât a doua clasată, Caroline Wozniacki. Românca va participa săptămâna viitoare la Indian Wells, turneul Premier Mandatory din California.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel