Halep, de neoprit. Transformare spectaculoasă

Simona Halep este într-o formă de zile mari. A demonstrat-o în ultimele sale meciuri.

"Mă simt bine, sunt mulțumită de felul în care joc. Mă simt un pic obosită, din ce în ce mai obosită de la o zi la alta, dar victoriile mă fac să nu mă gândesc la asta și intru pe teren să fac tot ceea ce pot.

La Madrid nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Aici, joc mai bine și mă simt cel mai bine din tot acest an. Trebuie însă să am grijă de corpul meu.

Madrid este locul perfect unde pot juca, mă ajută suprafața. Aici mă simt bine. Sper să nu plouă la Paris. Anul trecut așa a fost, mingea a fost mare, nu am avut nicio șansă cu Sam.

Nu mă plictisesc să câștig, este frumos. Astăzi a fost un meci bun, dar pot să spun că puteam termina mai rapid, doar că am greșit câteva scurte, a întors, a revenit pentru câteva game-uri, este foarte puternică, a jucat foarte, foarte bine. Am știut că dacă o să lovesc cât mai la limită acest lucru o s-o deranjeze, cred că aici m-am descurcat foarte bine", a spus Simona Halep la conferința de presă, citată de DigiSport.

[citeste si]

"Înainte, aș fi rupt o rachetă, după atâtea scurte ratate. Acum, mă întorc și îmi zic "e doar un punct". Asta e noua mea mentalitate", a mai zis românca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel