Halep, comentariu la o postare a lui Ianis Hagi. Ce i-a scris Simona

Simona Halep i-a comentat lui Ianis Hagi la o postare pe o rețea de socializare.

Ianis Hagi a avut parte de o surpriză plăcută în această seară, Simona Halep comentându-i la una dintre fotografiile postate de acesta pe Instagram.

Jucătorul revenit de la Fiorentina a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care celebra golul reușit în meciul de luni seara cu FC Botoșani, 2-1, alături de mesjaul: "Mult a fost, puțin a rămas. Încă un pas spre play-off".

La scurt timp de la publicarea fotografiei, Simona Halep i-a lăsat acestuia un comentariu. "Baftă multă, Ianis!", a scris jucătoarea care începând cu 26 februarie va reveni pe primul loc în clasamentul WTA, scrie GSP.

[citeste si]

Iasi Hagi a revenit la Viitorul în această iarnă. Mijlocașul care a fost cumpărat de Fiorentina, nu s-a adaptat în Italia unde nu a reușit să evolueze decât câteva minute pentru prima echipă, cu toate că a avut evoluții bune pentru echipa secundă. 

Revenirea lui Ianis Hagi în țară a născut un scandal între Gică Hagi și Fiorentina, fostul mare internațional a acuzat clubul italian că nu i-a dat suficiente șanse fiului său, motivul fiind că este român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel