Halep, amenințată cu moartea. Psiholog: Se poate ajunge până și la crimă

Celebritatea se pare că nu aduce doar lucruri bune, dovadă stă faptul că Simona Halep a fost amenințată cu moartea de un danez.

Tenismena s-a ales cu un fan care a depăşit limitele normalului. După postările pe Twitter, se pare că ar fi vorba de un psihopat. Danezul Jesper Andreassen, care până acum ceva timp în urmă era un simplu fan, s-a transformat brusc în momentul în care în presă a apărut informaţia că "idolul" lui se va căsători. Şi au început mesaje incredibile de ameninţare directă către Simona.

Dacă pe 12 martie danezul scria: "Campioana mea - să fii puternică - să simţi putere pentru a merge înainte. Nu încetez niciodată să îţi transmit dragostea mea. Simona, tu meriţi tot ce este mai bun. Eşti o persoană minunată", de câteva zile totul s-a transformat în mintea lui: "Simona Halep, Te distrug - Încearcă iadul meu, vei muri. M-ai pierdut".

Ce spun psihologii

Psihologii atrag atenția că astfel de cazuri nu trebuie trecute cu vederea, iar Simona Halep trebuie să fie foarte atentă.

"Psihopatul acţionează în două etape. În prima, urmăreşte pe conturile de socializare, pe stradă, are fixaţii pentru o anumită persoană. Este laudativ, vorbeşte foarte frumos despre persoana pe care o are în vizor, de fapt, victima lui. Are o relaţie imaginară cu ea, însă, în momentul când se simte trădat, cum este cazul şi acestui danez, devine agresiv şi foarte periculos. Este clar că victima nu mai are certitudinea siguranţei pentru că el poate trece la faza în care poate acţiona fizic.

Este un demers mai greu, ţinând cont că Simona este o persoană publică, însă ea de acum încolo trebuie să fie mereu în gardă. În mintea obsedatului sexual, căci despre un caz de genul acesta vorbim, el reprezintă tot ceea ce are nevoie ea, asta îşi imaginează. Se poate merge şi până la crimă dacă obsesia este atât de mare, sunt exemple în istoria umanităţii. În momentul în care ştii că ai pe urmele tale astfel de persoane, trebuie să fii precaută, să ai grijă de spatele tău.

Faptul că şi-a şters mesajele de pe cont arată un moment de luciditate. Simona trebuie să depună o plângere la poliţie pentru a-l opri pe acest psihopat", a declarat, pentru Ziarul Ring, psihologul Anca Elena Boalcă.

VEZI ȘI: Halep, amenințată cu MOARTEA. Ce spune Dumitru Graur, comentator sportiv 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel