Halep, adversar în sferturi la Roma. Data și ora meciului

halep
halep

Simona Halep și-a aflat adversara în sferturile turneului de la Roma. Totodată, organizatorii au stabilit și data și ora partidei.

Simona Halep va juca împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia, în sferturile de finală ale turneului de la Roma, unde românca s-a calificat fără a juca în optimi, după ce adversara sa, Madison Keys, s-a retras din cauza unor probleme medicale.

Garcia, locul 7 mondial, s-a a ajuns în această fază după ce a învins-o în două seturi, scor 6-1, 7-6, pe campioana de la US Open, americanca Sloane Stephens.

Meciul dintre liderul mondial şi Caroline Garcia va avea loc vineri, pe terenul central de la Foro Italico, nu înainte de ora 20:30, informează Digi Sport.

Halep şi jucătoarea de 24 de ani din Franţa s-au întâlnit de patru ori până acum, iar constănţeanca s-a impus de trei ori. Va fi însă primul duel pe zgură, precedentele având loc pe hard.

Simona a câştigat meciurile disputate la Sydney (2016), Toronto (2017) şi Singapore (2017), în timp ce Garcia a ieşit învingătoare în finala de anul trecut de la Beijing, imediat după ce Halep a devenit în premieră numărul 1 mondial.

VEZI ȘI: Thales GM 200, în România. Premieră în Centrul și Estul Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel