Hajduk Split - FCSB, rezultat final

hajduk split fcsb
hajduk split fcsb

FCSB a jucat, joi seara, cu Hajduk Split, în manşa întâi a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

FCSB a încheiat la egalitate în deplasare cu echipa croată Hajduk Split, scor 0-0, în meciul disputat joi pe stadionul Poljud, în manşa întâi a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal. Dominată în prima repriză, dar cu o evoluţie în creştere după minutul 46, FCSB a obţinut un rezultat promiţător, în faţa unui adversar agresiv, pe un gazon foarte prost şi pe o temperatură ridicată. 

Hajduk a început meciul cu intervenţii dure, iar FCSB a replicat printr-o intervenţie tare a lui Gnohere. Gazdele au fost destul de periculoase în minutul 8, la o ezitare a lui Bălgrădean. Ocazii clare au avut Fomitschow (min. 12), Juranovic (13) şi Vucur (22). După o perioadă mai calmă, Ivanovski s-a remarcat cu o lovitură de cap (36). 

Returul va avea loc pe 9 august, pe Arena Naţională

Bucureştenii nu au avut nicio fază notabilă în prima repriză. Momcilovic a fost înlocuit în min. 45, după ce a suferit o întindere. Dennis Man, cu o evoluţie ştearsă, a fost schimbat la pauză de Jakolis. Teixeira a şutat de la distanţă în debutul reprizei secunde, deşi ar fi putut pasa (48). Echipa lui Dică a avut o acţiune bună în min. 53, dar mingea nu a ajuns la Gnohere. Hajduk, în criză de idei, a fost rareori periculoasă în a doua jumătate a meciului, în condiţiile suprafeţei de joc execrabile. Bălaşa a avut o intervenţie bună la una din rarele faze importante ale croaţilor din actul secund. 

Steliano Filip nu a fost în lotul lui Hajduk

Bălgrădean a avut o paradă de excepţie la cea mai mare ocazie a meciului, la lovitura de cap a lui Said din ultimul minut al timpului regulamentar, iar după un minut s-a remarcat din nou. FCSB a avut primul şut pe poartă la singura sa mare ocazie, prin Moruţan, în al cincilea minut de prelungire, portarul apărând execuţia venită după un un-doi cu Teixeira. 

Românul Steliano Filip nu a fost în lotul lui Hajduk pentru această partidă. Antonio Jakolis, fotbalistul croat al lui FCSB, a trecut pe la Hajduk, în timp ce Mirko Ivanovski, jucătorul macedonean al echipei din Split, a evoluat în Liga I la Astra Giurgiu şi CFR Cluj. 
Iată care au fost echipele de start:


Hajduk Split: 70. Josip Posavec - 17. Josip Juranovic (căpitan), 4. Bozo Mikulic, 29. Stipe Vucur, 3. Borja Lopez, 31. Andre Fomitschow - 10. Mijo Caktas, 5. Hamza Barry, 24. Stanko Juric - 8. Mirko Ivanovski, 7. Adam Gyurcso. Antrenor: Zeljko Kopic.

Rezerve: 40. Marin Ljubic - 9. Marko Futacs, 11. Michele Sego, 15. Ante Palaversa, 22. Ahmed Said, 32. Fran Tudor, 34. Ardian Ismajli.

FCSB: 34. Cristian Bălgrădean - 20. Romario Benzar, 16. Bogdan Planic, 4. Mihai Bălaşa, 15. Marko Momcilovic - 5. Mihai Pintilii, 8. Lucian Filip - 98. Dennis Man, 10. Florin Tănase (căpitan), 80. Filipe Teixeira - 9. Harlem Gnohere. 

Rezerve: 99. Andrei Vlad - 6. Dragoş Nedelcu, 7. Florin Coman, 11. Olimpiu Moruţan, 13. Junior Morais, 17. Antonio Jakolis, 24. Raul Rusescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel