Hajduk Split - FCSB, Europa League: ”Ne-am născut pregătiți”

FCSB va întâlni Hajduk Split, joi, în Croația, în  tur din turul 3 preliminar al Europa League.

Roş-albaştrii au plecat din ţară cu un singur gând în minte. "Ne-am născut pregătiţi", a declarat Mihai Stoica la plecarea în Croaţia, care a mai precizat: "Cine nu e pregătit nu are ce să caute la FCSB, fosta Steaua şi actuala Steaua şi viitoarea Steaua. (nr. Vă mai sperie vreo galerie externă?) Am fost la Varşovia, ştiu ce e pe Poljud. Cernat a jucat acolo şi ştiţi ce relaţie am eu cu Cernat. Sunt buni, dar nu sunt la nivelul Legiei, cred eu. Doar că va fi foarte cald. În 2004 când am fost la Sofia, la fel, era nebunie mare dar ne-am făcut treaba şi am plecat calificaţi".

Unde ar putea fi probleme

Oficialul vicecampioanei României a precizat şi singurul capitol la care echipa lui Nicolae Dică ar putea avea probleme în meciul programat joi, 9 august, de la ora 21:45, potrivit Prosport.

"Hajduk a pierdut mulţi jucători, din această cauză sunt multe necunoscute. Antrenorii şi-au făcut însă bine temele. Este o echipă tipică pentru fotbalul din fosta Iugoslavie, sunt jucători de gabarit. Ştiţi foarte bine, avem nişte probleme la fazele fixe, acolo este şi atuul adversarilor noştri. Cred indiferent de vârstă, că cei care intră în teren să fie bărbaţi. Să-şi ia cu ei şi accesoriile. Dacă vom avea probleme cum am avut cu Dinamo pe final, atunci ne va fi foarte greu. Pentru mine, ultimele două victorii la scor nu au nicio relevanţă" a mai spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel